Pienimuotoista konmaritusta

 Vuoden aikana kertyy kaapeihin ja laatikoihin yllättävän paljon tavaraa.  Koitan aina keksiä miten sitä tavarakuormaa saisin vähennettyä.  Ensimmäinen keino on, ettei osta niin paljon.  Usein tulee kuitenkin ostettua.  Ei aina uutta, kun kirppiksiä tulee kierrettyä paljon.  En jaksaisi käydä läpi hyllyjä kokonaan.  Sieltä täältä napsimalla on paljon mukavampaa.

Yksi hyvä tapa on poistaa joka päivä yksi tavara tai useampi.  Aloitin itse nyt lahjoittamala pari kukkasta ruukkuineen pois roskalavaryhmässä, ostin tilalle vai yhden.


Heti menivät, seuraavana päivänä tultiin hakemaan.  

On aina vaikea luopua tavaroista.  Jos aloittaa poistamisen jostain pienemmästä, mitä ei muista edes hankkineensa, on se asteen helpompaa.

Pussillinen on menossa Konttiin.  Pussissa on verhot, vaaka, pöytäliina ja pari vaatetta.  Poistaminen omasta käytöstä ei tarkoita välttämättä roskiin laittamista, vaikka sitäkin teen.  Ne voi joku toinen uusiokäyttää tai itsekin tuunata.


Ompelin juuri paneeliverhoista yhdistelemällä ja lyhentämällä verhokapan keittiiöön kevääksi.

Yhden tavaran poisto päivässä on 365 tavaraa vuodessa.  Niin paljon ei lukumäärässä pysty monikaan ostamaan.  Kierrätys on hyvä juttu, jolla ei pelasteta maailmaa, mutta tulee itselle hyvä mieli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Kevät kutkuttaa

  Kevät alkaa kutkuttaa takaraivossa.  Suunnittelua, arviointia ja vähän ostettunakin.  Sitähän tämä harrastelijan touhu on talvella.  Kohta...