Mökin kukkasten kuvaamista

 Kauniina päivinä katse lepää kukkasissa ja muussakin ympäristössä.  Tällä hetkellä monet kesäkukat ovat kauneimmillaan.  Ne hehkuvat monissa eri väreissä.  Monet aurinkoiset päivät ovat saaneet kukat kestämään.  Tosin eilen illalla täällä oli aikamoinen ukkosrintama  (17.8) Onneksi ihan kauheasti ei satanut ja lyönyt kukkia maahan.


Olen jossain välissä istuttanut näin komeita liljoja.  Ne eivät viime kesänä kukkineet, joten luulen niiden istutetun edellisen vuoden syksyllä, joten luulin niiden istutuksen menneen mönkään.  

Iloisia yllätyksiä siis sattuu.  Lumipallohortensia teki muhkeita kukkia.

Samettikukkaset istutin siemenistä ja ne kukkivat nyt vasta.  Toivottavasti pitkälle syksyyn.
Kultapallot kasvoivat pidemmiksi tänä kesänä.  Sain katsoa niiden kukintoja ylöspäin.  Niitä on pakko tukea vaikka niiden varret aika vankkoja ovatkin.

Mökki on aina mielessä, kun olen kotona ja toisin päin.  Onnellisia ovat he, ketkä asuvat kotona, joka on samalla mökki.

Mökillä sielu lepää ja mieli vahvistuu.  Rauhallinen ympäristö saa ajatuksen lentämään ja kunto kohoaa, kun tekee pihatöitä.


Kaivoin taas kuopan yhdelle kukkaselle kuivaan maahan.  Istutin ulkomuratin maahan ja toivon sen pärjäävän.  En tiedä kuinka hyvin se talvehtii, mutta se nähtäneen ensi keväänä.Vanha pieni mökinkuvatus, joka joskus oli grillin päällä suojana säitä vastaan ja nyt on polun vierellä.  Siihen seinustalle muratin sijoitin.  Olen nähnyt isojakin muratteja.  En tiedä onko tämä sellainen.

Nyt vasta isommat perhoset ovat lennossa.  Sain kuvattua Neitoperhon kukassa.  Se o kaunis eläin.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättitatar

Ajatuksia ja runoja keväästä ja puutarhasta.

Syksyn löytöjä mökkireissulla.