Takapihan pienet istutukset

Haluan ensin esitellä pienestä runokirjastani yhden runon.  Kirjoittaminen on yksi tavoistani käsitellä tekemisiäni ja elämää.


  
Kirjoittaminen on terapiaa ja ajankulua.  En tavoittele suurta yleisöä, vaikka haluankin välillä jakaa kirjoituksiani muille.

 
No niin, sitten pääasiaan, eli puutarhaan.  Pääsin vihdoin aloittamaan jotain pienellä takapihallani.  En laita sinne tänä kesänä kovin paljon mitään, mutta vähän sentään on pakko.  Poistin vaatekaapistani koritelineen, enkä tiennyt mihin sen laittaisin.  Korit menivät käyttöön varastoon.  Hoksasin, että voisin käyttää sitä parvekelaatikkotelineenä yrttejä ja kukkia varten.  Nyt se ei ole mikään kaunistus, mutta kun kasvit kasvavat niin ehkä se on jotenkin somempi.


 
 
Siinä ne ovat laatikoissaan siemenet.  Ylimmäisissä pensasköynnöskrassi Golden Globe, jonka toivon kasvavan ikään kuin verhoksi rumalle kehikolle.  Muissa laatikoissa on tilliä, salaattia ja pinaattia.  Ruukkuihin laitoin taas toiveikkaana paprikaa ja tomaattia.  Seinusta on lämmin kuin kasvihuoneessa.  Oregano ja ruohosipuli kasvavat penkissä.  Ne ovatkin jo lähteneet alkuun.
 
 
 
Nyt on ollut kovin kylmää ja kesän säistä ei tiedä mitään.  Ihan on sattumaa miten siemenet lähtevät itämään ja miten kasvavat.  Sitähän se silti on ollut aina minun puutarhahommissani. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättitatar

Ajatuksia ja runoja keväästä ja puutarhasta.

Pelargonia