Niin vain Amaryllis aukaisi kukkansa ja komea onkin. Pari päivää aaton jälkeen, mutta ei haittaa. Kyllä se on kaunis joulun jälkeenkin. Joulun jälkeen koittaa arki. Arki ja ruuanlaitto voi olla hiukan erilaista. Saimme yhteisenä lahjana Airfryerin. Sitä on nyt muutaman kerran kokeiltu ja olin yllättynyt sen toimivuudesta. Pari kertaa ensin kokeiltiin ranskanperunoilla, pakasteesta, olivat hyviä. Rapeita päältä ja pehmeitä sisältä. Niin kuin mainoksissa on luvattu. Tänään kokeilin broilerin koipia. Ai, että olivat hyviä.
Tämä on ihan perusvempain. En osaa ihan hintaa sanoa, mutta edullinen. En tiedä olisinko vielä itse lähtenyt hankkimaan, kun on niin isokin. Säästö tulee ajasta. Uunin lämmitykseen menee aikaa, tämä on lähtökohtaisesti heti valmis. Vielä on opeteltavaa. Tosin isommat määrät aion edelleen valmistaa uunissa. Tähän mahtuu parin ihmisen ruoka, kun ei laita liian tiheään. Kolme broilerin koipea valmistui 22 minuutissa ja ruskettui rapeaksi. Ranskikset vaativat 18 min. kun oli koko pussillinen. Kirjastosta on jo varattuna keittokirja airfryerille.
Vielä hetken saavat olla joulukuusen virkaa toimittavat Serbian kuusen oksat olla maljakossa. Ehkä loppiaisen jälkeen kaikki pois.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.