Kehittelyä pihan koristeluun

Mitä pidemmälle syksyä mennään, kasvit kuihtuvat ja ne on pakko katkoa pois, niin halu pihan koristeluun kasvaa.  Joulua en vielä odota, mutta jotain piristystä kuitenkin.  Aurinkovaloja on monenlaisia ja ne vielä saavat ladattua virtaa, että loistavat hetken aikaa pimeydessä.  Niitä vain olisi pitänyt kesällä ostaa, koska kauppiaat vetävät ne pois myynnistä syksyn tullen.  Näitäkin olisi pitänyt ostaa enemmän, yksi valo on aika yksinäinen, värikäs kuitenkin.


Onneksi sain ylipuhuttua perheen rakentajan tuulimyllyn tekoon.  Sitä on mukava katsella ja se värittää takapihaa mukavasti.  Siihenkin on sisälle viritetty aurinkovalo joka kajastaa ikkunasta.  Voi kuvitella sinne asettuneen asumaan pienen asukkaan, joka illan tullen laittaa valot päälle.


Muutakin koristetta alkaa kerääntyä pihaan.  Vanha luuta, jota ei ole oikeastaan käytetty, olen nostanut tikkaiden päälle.  Idea ei ole ihan vielä valmis.  Sitä voisi jotenkin koristaa.  Kanervat ovat hyvä tapa elävöittää istutuksia.  Laitoin ne tällä kertaa seinäkoreihin.


En ole taitava tekemään mitään, mutta omaksi iloksi ja mielen virkistykseksi on mukava puuhailla ulkona ja kehitellä jotain.  Kaikki ei ole valmista heti, vaan vaatii jatkotoimenpiteitä.  Kaikki kaupasta ostettavat koristelut ovat aika hintavia.  Kotoa löytyy usein pois heitettävää, josta voisi saada parantelemalla ja korjailemalla käyttökelpoista.  Strömsö on siitä hyvä esimerkki, jos vain olisi sitä taitoa.  Olen enemmän ideoija tässä lajissa.  Keittiössä pärjään paremmin.

Tältä sivulta löytyi jotain, mistä minäkin selviäisin.Kommentit

  1. Tuulimylly on hieno. On siinä varmaan olut jonkinverran tekemistä. Aurinkokennovalaisimet ovat kyllä käteviä, mutta jo tässä vaiheessa syksyä niiden valo ei riitä kuin vähäksi aikaa hailakkana. Koristeina toki menevät :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättitatar

Ajatuksia ja runoja keväästä ja puutarhasta.

Syksyn löytöjä mökkireissulla.