Takapihan tarkastelua

Kaupunkipihaakin on välillä mukava rapsutella.  Siellä on hauska ihailla kasvun edistymistä ja haistella kasvien voimakkaita tuoksuja.  Oregano alkaa pian kukkia ja kerää toivottavasti taas perhosia pihalleni.  Unikot kukkivat vain vähän aikaa, niistä on iloittava sen pienen hetken.  Kasvatin ne mausteunikon siemenistä.  Tällaisia niistä tuli.  En tiedä mikä unikkolaji on kyseessä.
 Kärhö kukkii suurin kukin.  Isokukkaiset kukat taitavat olla kaikki sellaisia, jotka kukkivat nopeasti.  Tuuli pudottaa terälehdet.

Pensaspapuni sai tuet.  Elän sadon toivossa.  Ne kasvavat seinän vierellä lämpimässä paikassa.  Ruukuissa kasvava kesäkurpitsa avasi ensimmäisen kukkansa.  Ne ovat saaneet ainakin tarpeeksi kosteutta, kun vettä sataa niin useasti. 
 Toinen kärhöni kiipeilee seinän nurkalla.  Se kasvoi tänä vuonna rehevämmäksi, kun en katkonut ollenkaan edellisvuoden kasvustoa.Pensastomaatti taitaa olla paras lajike rivitalon takapihalle ja muihin pieniin kasvupaikkoihin.  Se on ryhdikäs ja viihtyy ruukussa.


Kommentit

  1. Upea kärhö! Hyvän näköisiä raakileita tomaatissasi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.