Puutarhakirjat

Kirjojen rakastajana rakastan myös puutarhakirjoja.  Niitä tulee useimmiten hankittua hetken mielijohteesta.  Melkein aina alennuskoreista.  En ole koskaan varta vasten mennyt kirjakauppaan tietty kirja mielessäni.  Minulle kertyy kirjoja aika paljon, vaikka yritän vältellä ostamista, kirjoja on muistakin aiheista tietenkin kuin puutarhasta.  Niitä on hauska selailla näin talvisin, kun suunnittelee seuraavaa kesää.  Kirjastostakin tulee laahattua kotiin kirja poikineen.
 
Keittiöpuutarha kirjassa on kauniita kuvia.  Minun kasvipuutarhani ei ole koskaan näyttänyt niin kauniilta.
 
 Rakentaa en osaa mitään, tai minulla ei ole siihen kiinnostusta.  Haen pihan rakennuskirjoista ideoita joita rakentava siippani voisi toteuttaa pyynnöstäni. Kotipuutarhurin käsikirja taitaa olla katsotuin kirjani.  Siinä on selkeitä ohjeita tavalliselle harrastajalle.  Muutkin Suomessa tai suomalaisille tarkoitetut kirjat ovat hienoja.


 Rahan säästämiseksi tämä kirja on hankittu.  Tosin puutarhaa ei saa pikkurahalla.  Kaikki menee minkä siihen voi laittaa.

Tämä kirja nousee aina talvella kokeilujen ansiosta esiin.  Kaikenlaista voi kasvattaa sisällä ruukussa.  Mielenkiintoista on aina seurata nouseeko mullan päälle mitään.  Kokeiltu on ainakin appelsiini, avokado, paprika ja jotain muutakin.  Seuraavaksi voisin kokeilla mangoa. 
 

Kommentit

  1. Kiitos vinkeistä. Minulla on muutamia samoja kirjoja ja ovat kovassa käytössä. Muutama esittelemistäsi kirjoista siirtyy hankintalistalle. Harmi vaan, että kirjahyllyni ovat jo tupaten täynnä, mutta hyville puutarhakirjoille on pakko löytyä tilaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.