Harrastamassa sitä sun tätä

Minut yllytettiin kutomaan pipoa kesän ollessa kukkeimmillaan.  En ole varsinaisesti mikään käsityö ihminen.  Lukeminen ja kirjoittaminen onnistuu paremmin.  Ymmärrän nyt paremmin äitiäni, joka ei lukenut eikä kirjoittanut, mutta teki taidokkaita virkkaustöitä monimutkaisten ohjeiden perusteella.  Siinä oli samat harrastukset kuin minulla, samassa paketissa.
 
Kutomisharrastusta voi tehdä puutarhatuolissa istuen pihalla.  Ihailla välillä puutarhaa tai nousta tekemään jotain muuta.  Kameran pidän usein käden ulottuvilla.  Puutarhassa löytyy aina uusia kuvakulmia, joita voi tallentaa.
 


Kynttillöitäkin voi kesällä polttaa.  Sain tällaisen aiemmin sterilaattorina toimineen vehkeen, joka sopi hyvin kynttilöiden alustaksi.
 
 
Lämmin jakso säätilassa on tosiasia.  Lämmintä välillä kaipaa ihminenkin eikä vain kasvit.   On ollut niin kylmä kesä, että kirjoitushommat sisällä maistuivat puutarhatöitä paremmilta.  Väsäsin pienen runokirjasen kukista ja kaipuusta.  Harrastuksiensa tuloksia haluaa välillä levitellä muidenkin nähtäväksi.
 
Ruusunnuppu
suu supussa
suljettu kauneus
sanomaton sana
peitelty rakkaus
haikeus erotessa
kuiskaus
herää huutoon
ruusun avautuessa.
 

 

Kommentit