sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Sormet jo syyhyävät istutushommiin

Valkovuokkojen kukkiessa on käytäva niitä ihailemassa.  Vuosi vuoden jälkeen ne nousevat samoihin paikkoihin ilahduttamaan ihmisiä.  Tänä vuonna ne taisivat tulla vähän aikaisemmin kuin muina vuosina.  Muistelisin, että äitienpäivän aikaan ne yleensä kukkivat.  Hienoa on niitä ihailla, kun ei puutarhassa paljon kukkivia kasveja ole.
 
 
Seinään tehdyt kuviot ilahduttavat monena vuonna.  Kestävää taidetta on  minun mielestäni maakellarin oven päälle tehty kuvio.
 
 
Pääsinhän minä sentään istutuksen makuun.  Halusin terassilleni puun.  Valitsemani puu on pylväshaapa.  Se on tietenkin väliaikainen ratkaisu.  Syksyllä, jos on hengissä, haapa siirretään maalle. 
 
Istutin puun isoon saaviin.  Pohjalle laitoin ruukunpalasia salaojaksi ja päälle kangasta.  En halunnut rikkoa saavia.  Haavalla ei pitäisi kovin isoja juuria olla.  Kunhan vain muistaisin kastella.  Muutakin olen saanut laittaa multaan.  Sain oreganon taimia, niitä istutin ja pari kukan juurakkoa.  Kyllä sitä sentään olen päässyt istutuksissa alkuun.  Tulisipa vain hyvä kesä.  Poutaa ja sadetta vuorotellen.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Valokuvausta

Olen käynyt pari kuukautta järjestelmäkameran käyttökurssilla.  Teen aina kaiken takaperoisesti.  Minulla on ollut järjestelmäkamera 10 vuo...