sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kukkakuviot kotona

Kukat loistavat puutarhan lisäksi tauluissa, tapeteissa, tatuoinneissa, verhoissa ja kaikenlaisissa muissa sisustustuotteissa.  Kaikki eivät rakasta kukkia, suuri osa kuitenkin.  Ilman kukkiakin sisustus voi olla tyylikästä ja kaunista, mutta yksikin kasvi voi tuoda elävyyttä.  Yksivärisyyskin on hienoa, pienet kuviot antavat lämpöä.
 
Totesin, että meillä näyttää ruusukuvio olevan eniten esillä.  Ruusu on monikerroksellisena näyttävä.   Todella suuret kukkakuviot ovat mielestäni liian hallitsevia.  Ainakaan ne eivät saa olla kirkkaita väriltään.
 
 
 
 
 
Kotona voi leikitellä väreillä ja koristelulla ihan miten mieli tekee.  Sitä ei voi kukaan tulla sanomaan miten saa tehdä ja miten ei.  Makuasioista ei voi kiistellä. 
 
Kaupoissa kierrellessä voi havaita mitä mielikuvituksellisempia koristeita, rumia suorastaan.  Joku nekin kotiinsa ostaa.  Mikä on toisen mielestä ruma se on toisen mielestä "taiteellinen".

2 kommenttia:

  1. Kyllä kukat tuovat eloa arkipäiviin ihan kuvioina, kukkina taikka oikeina kukkina.
    Toinen tykkää paljosta ja toinen vähemmästä...kaikki on sallittua.
    Oma koti on siitä ihana, että saa tehdä just niinkuin tykkää ;)
    Ihanaa adventtiaikaa sinulle.

    VastaaPoista

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Takapihan tarkastelua

Kaupunkipihaakin on välillä mukava rapsutella.  Siellä on hauska ihailla kasvun edistymistä ja haistella kasvien voimakkaita tuoksuja.  Ore...