Pori ennen vanhaan

Pieni Pori esittely. Harrastuksia on monenlaisia.  Yksi harrastuksistani on vanhojen korttien keräily.  Halusin esitellä niitä vähän Youtubessakin.  Liekö ketään kiinnostaa suuremmassa määrin.  Siellä on niin paljon katsottavaa, että joukkoon hukkuu.  Pori on kotikaupunkini ja haluan tuoda sitä esille muutenkin.  On kiinnostavaa katsoa miten maisemat muuttuvat ja mitä on purettu toisten tieltä.
 Nykyisinkin Porissa on jonkun verran vanhoja rakennuksia.  Tässä on Signelinna, yksi komeimmista säilyneistä rakennuksista.  Enää niitä ei saa purkaa tuosta noin vain kuten muutama vuosikymmen sitten.  Halu säilyttää ja kunnostaa vanhaa on voimassa.  


Postikorttien ja kirjeiden  lähettäminen oli vanhaan aikaan melkein ainoa keino ilmoittaa tuttaville ja sukulaisille itsestään.  Kortit lähetettiin tietysti pois omasta kotikaupungista, joten vanhoja postikortteja  löytyy sieltä vähemmän.
Keräilytapahtumat ja niitä myyvät nettisivut ovat minun aarreaittojani.  Ne alkavat jo olla aika hyvissä hinnoissa.  Asetankin melkein aina itselleni budjetin minkä verran voin laittaa rahaa sillä kertaa.  Tämä on yksi nettisivu, missä käyn silloin tällöin katselemassa.

Kommentit

  1. Mielenkiintoista, vanhat kortit ovat arvokkaita löytöjä.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoista minä olen sellaisessa ryhmässä missä voi esitellä vanhoja valokuvia ja kortteja Lohjalta, se on minun kotikaupunki.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ajatuksia ja runoja keväästä ja puutarhasta.

Jättitatar

Reseptien avulla kaapin tyhjennystä