Arkipäivän kuvausta

 Somekaverit antavat välillä aiheita siitä, mitä voisi laittaa päivityksiin.  Lähdin mukaan pyytämättä.  Laitoin joka päivä 10 päivän ajan yhden kuvan ilman selityksiä.  Oli ihan mukava juttu nähdä itsekin, minkä aiheen laittaisin kuvaan.  Samoja juttuja ne olivat, mitkä pyörivät mielessä koko ajan.  Koti, ruoka, liikunta, lemmikki ja muut harrastukset.

Liikunta ja lemmikki näemmä olivat ensimmäisenä mielessä.  Paljon tulee kuljettua samoja reittejä, eikä niitä sen paremmin ajattele.  Tossua toisen eteen vain.
Kissakin on aina ajatuksissa, koska se ei jätä tulematta viereen seisomaan ja pyytämään ruokaa, kun vain lähestyn keittiötä.  Sen takia siitä on tullut 7 kiloinen paksukainen.  Ei millään voi kieltäytyä antamasta herkkuja, kun maukaisu kuuluu ja silmät ovat kohotettuna vuoroin minuun ja vuoroin ruokakaappiin.  Se totta totisesti tietää missä ruokaa säilytetään.


 

Kukkia pitää kastella viikottain.  Niiden nuutumista ei aina huomaa.  Onneksi monet kukkani ovat altakasteluruukuissa ja kestävät pitkään.  Kukkia ei pidäkään kastella kovin usein näin talvella.  Tosin ilma on kuivaa pakkasella.  Siinä on tasapainottelemista.  Lannoitettakaan ei kannata paljon antaa talvella.
Kirjoitusharrastus on aina voimissaan.  Jos ei ole sormet näppäimillä niin on ainakin ajatus siitä, mistä seuraavaksi kirjoittaisi.


Pieni reissu tehtiin uudella Glorialla.  Peiton tähti oli hienosti kattovalaisimella kuvastettu peittoon.  Hiljaista oli laivalla.  Oli joku muutos arkipäivään. 

Kotiin tultuani siellä odotti kirjat, jotka painatin Bod kustantamossa.  Aiemmin tein siitä vain ilmaisen E-kirjan.  Halusin sen myös paperipainoksena.  Olen sen verran vanhanaikainen.
Ruokaakin on saatava joka päivä.  Saimme mahtavaa kuhaa ostettua tutulta.  Kuha ei kaivannut muuta kaveriksi, kuin vähän salaattia.

Kotimainen kala on aika kallista kaupasta ostettuna.  Kyllä sitä silti raaskii edes kerran viikossa ostaa,  Pidän kotimaisista kaloista, mutta norjalaista lohta tulee syötyä aika paljon.

Lenkilläkin piti taas käydä.  Aurinko ilmestyi valaisemaan marraskuun päivää.  Hieno pakkaspäivä on aian omiaan ulkoiluun.
Kissa on mukana television katselussakin.  Hiihto on hieno laji, jota seuraan, kun sitä vaan televisiosta tulee.

Lunta satoi parin sentin verran valaisemaan.  Lumi onkin pysynyt maassa yllättävän kauan.  Hienoa.  Ikkunasta katsoen lumisade näyttää mukavalta.  


Täytyy joskus ottaa uusiksi.  Voi tarkastaa onko aiheet vaihtuneet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Kevät kutkuttaa

  Kevät alkaa kutkuttaa takaraivossa.  Suunnittelua, arviointia ja vähän ostettunakin.  Sitähän tämä harrastelijan touhu on talvella.  Kohta...