sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Ruskan ihailua ja uuden tekemisen keksimistä

Pian on puutarhatyöt siinä vaiheessa, että saa kerätä haravat, kuokat ja lapiot suojaan.  Nyt saa alkaa miettimään ensi kesää tai keksiä uusia mielenkiinnon kohteita.  Ei niitä puutarhalehtiä tai siemenluetteloita jaksa koko talvea selailla.  Ruskan ihailun lomassa voi kääntää katseensa kaappien sisältöön, löytyisikö sieltä mitään unohtunutta, jonka voisi nostaa päivänvaloon.

                                                    Mongolian vaahtera ei oikein tiedä mikä on punastumisaste Suomessa.  Ollako vaaleanpunainen vai tummanpunainen.  Yllätyn sen väristä joka kerta.

 Omenamarjapensaan marjat eivät ole ilmeisesti herkullisia, koska eivät kelpaa linnuille.
Kauniita nekin ovat keltaisten lehtien lomassa.Tekemista riittää syksyllä.  Voi kyhätä omia asetelmia koreihin.  Tarvikkeet ovat ilmaisia, ei tarvitse säästellä.


Voi löytää kaapeista vanhoja astioita ja ottaa niitä käyttöön tai asetella muuten vain koristeiksi.

Arabian vanhoja astioita löytyy jokaisesta vintistä tai varastosta.  Niistä ei saa myymällä montaakaan euroa, joten ne kannattaa vain asettaa käyttöön.

Kukallisia lautasia oli vuosikymmeniä sitten kaikenlaisia ja niitä rikkoontui paljon.  Jäljellejääneitä huutokaupattiin ja yritettiin myydä kirpputoreilla.  Niiden keräilystä on tainnut halu mennä pois.Tämän punavalkoisen Villeroy ja boch lautasen ostin joku vuosi sitten 5 € kirppikseltä.  Siihen mahtuu kakku hyvin kokonaisena.

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniita syksyisiä kuvia. Hienoja lautasia. En ole tiennytkään että Arabian vanhojen lautasten myynti on niin vaikeaa, tuntuu vaan että kaikkihan tuollaisia ihanuuksia haluaisi. - Mukavaa lokakuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Onpa hurja punainen vaahteralla!

  VastaaPoista
 3. You made some decent points there. I looked on the net for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

  VastaaPoista
 4. Ihana Mongolian vaahtera! Kauniita lautasia sinulla., itsekkin olen lautastenkerääjä ja rakastan jopa lautaspinoja hyllyllä. Hyvää syksyn jatkoa sinulle Inkeri puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Talviloma

Yksi kaunis kevätpäivä oli saaliina, kun vietimme muutaman päivän mökillä.  Loppuaika menikin sadepisaroita ihaillessa.  Sadetta tuli, väli...