Puutarha voi yllättää

Mökillä tulee käytyä vähän liian harvakseltaan, mutta aina hiukan yllättyy miten kukat ja kasvit kasvavat sillä välillä.  Kullero intoutui kasvamaan suuremmaksi kuin viime vuonna ja se näyttää hienolta valkoista tataria vasten.  Minulla ei ole aiemmin ollut kulleroa, enkä tiennyt miten ja minkälaisessa paikassa se selviää.

Hyvin ovat selvinneet juurisellerintaimet hyvään kasvuun.  Toivottavasti mullan alla on yhtä hyvä kasvu.  Aina ei kaikki onnistu mitä istuttaakin.  Tyytyväinen saa olla jos edes puolet onnistuu, kun kasvit saavat olla jonkun aikaa oman onnensa nojassa.  


Lyhyiden viikonloppujen aikana ehtii tehdä muutakin kuin puutarhahommia.  Perhosia ei ole paljon puutarhassa näkynyt huonojen ilmojen takia.  Läheisellä pellolla ja metsäpolun varrella niitä jonkun verran näkee.
Kommentit

  1. Mie olen perhosia kaivannut tänä vuonna valtavasti. Hyvin harvakseltaan niitä näkee :( Toivottavasti ensi vuonna paremmin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perhoset ovat toisinaan hyviä kuvattavia. Välillä niitä pitää oikein lähteä metsästämään kameralla, ovat ne niin kauniita.

      Poista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.