Lisäkypsytystä paprikoille sisällä

Kasvihuoneeni ei jaksa kypsyttää satoani kypsäksi.  Joko se on liian varjoisassa paikassa tai joku muu mättää. Pitäisi tietysti istuttaa aikaisemmin. Kaikki tomaatit jouduin kypsyttämään huoneen lämmössä.  Kypsyivät ne sislläkin, mutta harmittaa, kun toiset saavat noukkia hedelmiä suoraan ulkoa.

Paprikan kanssa kävi samoin.  En ollut tietoinen kypsyvätkö ne irrallaan kasvista, joten toin koko kasvin sisään.  Se on kasvanut puolitoistametriseksi ja siitä tuli vähäksi aikaa hieno viherkasvi keittiöön.  Nyt vasta ovat ensimmäiset hedelmät alkaneet punertaa.  Josko jouluksi saisi paprikaa ruokapöytään.

 Pakkasta on ollut jo kuukauden verran öisin, joten paprikani olisivat jo tuhoutuneet kylmässä kasvihuoneessani.

Hyvä näinkin jos saan maistaa omin käsin istutettua satoa.


Olen kyllä joskus aiemmin istuttanut itse siemenistä paprikoita ja kasvattanut ne sisällä.  Miksei siis näinkin päin.

Puutarhassa on myöhäänkin jotain marjoja linnuille.  Olen ihmetellyt miksi punaiset omenamarjapensaan marjat eivät kelpaa linnuille.  Ovatko ne myrkyllisiä?


Kommentit

  1. Minäkin otin paprikat sisälle lisäkypsytystä varten ja hyvin ovat kypsyneet. Pitää suihkutella ahkerasti. - Meillä on ollut tänään lämmin syksyinen päivä, oikea ulkoilusää.

    VastaaPoista
  2. Minullakin viimeiset paprikat kypsyvät sisällä. Harmi, kun kesä loppuu aina kesken. Toki olemme saaneet nauttia tosi kauniista syksystä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.