Kevät mielessä

Lähtölaskenta kevääseen on alkanut.  Ensimmäiset siemenluettelot ovat tupsahtaneet postilaatikkoon..  Niitä olen katsellut sillä silmällä, mitähän istuttaisin.  Tilaamaan en ole vielä ryhtynyt.  Suunnitelmat itävät jo.
 
Jos joskus vielä pääsisin ihannetilanteeseen, saisin vain istuttaa kaikenlaista ja joku muu hoitaisi ne loppuun.  Maan kaivelu on minun juttuni.
 
Kukkalajeja on katalogeissa satoja erilaisia., miten niistä voi valita parhaat.  Tiedän, tiedän, kukat ja muut kasvit pitää valita olosuhteiden mukaan.  Ei ykkösvyöhykkeen kasveja voi istuttaa 3 tai 4 vyöhykkeelle.
 
Entä sitten vihannekset.  Olisiko tänä vuonna tavallisen perunan vuosi.  Omassa maassa kasvatetut perunat maistuvat makoisilta vaikka ne kasvaisivat vain peukalonpään kokoisiksi.
 
Kavahdan ajatusta, etten keväällä voisi istuttaa mitään.  Itse istutettu ja kasvatettu taimi on kuin oma kasvilapsi.
  

Kommentit

  1. Istuttaminen ja mullan kaivelu on parasta koko puutarhanhoidossa! Mutta niinhän se on vähän kaikessa mitä tekee, että se yleensä sisältää enemmän ja vähemmän mielekkäitä asioista. Esim. itse en pidä lapiolla kaivamisesta :). Innostavaa puutarhavuotta 2016!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.