maanantai 20. huhtikuuta 2015

Takapihan kevättä

Kevät ja kesä alkaa hahmottua takapihallani.  Kasvihuone on valmis, odottelee vielä asukkaita.  Itse (isäntä) rakentaen tuli vähän halvemmaksi, kuin valmista ostaen.  Kaiken kaikkiaan taisi mennä 130€.  Muovinen ansari kelpaa minulle.  Luultavasti pienelle pihallemme olisi ollut vaikeampi pystyttää valmista.  Vielä on suunnittelematta miten järjestän kastelun ostamatta kallista kastelujärjestelmää.
 
 
Kyllähän siinä useampi tunti meni rakentaessa.  Ruokapalkan lupasin pystyttämisestä.  Muutaman kuukauden päästä näkee onko se ollut hyvä.
 
Takapiha on etelään päin ja aurinko paistaa sinne melkein aamusta iltaan.  Seinänvierus kasvit ovat jo nousseet kasvuun.  Pian saa alkaa kastelun ja katselun.  Kaikki kasvit ansaitsevat ihailevan katseen jos pintaan nousevat.
 


Kevätvuohenjuuri on ensimmäisiä viherkasveja, joka nousee ylös.
 
 
Ruohosipulista saa jo maustetta keväisiin ruokiin.   Pienelläkin pihalla voi kasvattaa paljon syötävää.  Ne eivät rahallisesti ole halpoja kasvatettavia, mutta oman työn arvo on suunnaton.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Valokuvausta

Olen käynyt pari kuukautta järjestelmäkameran käyttökurssilla.  Teen aina kaiken takaperoisesti.  Minulla on ollut järjestelmäkamera 10 vuo...