sunnuntai 31. elokuuta 2014

Maisemia ihailemassa

Olin reissun päällä ja kuvattua tuli kaikenlaista.  Kukkia ja maisemia, turistikohteita ja kaikenlaista muutakin.  Kamera on kyllä oiva tapa tallentaa muistoja.  Jos vain tulisi pistettyä ne kuvausjärjestykseen niin tietäisi minä vuonna on tämäkin tapahtunut.  Tietokoneessa ne kyllä pysyvät järjestyksessä, mutta kehitettynä ne voivat joutua eri vuosikymmenien kansioon. 
 
Olavinlinna Savonlinnassa tuli nähtyä vain ulkoa päin.  Halusin kukat pehmentämään linnan karua ja jylhää muotoa.  Kukat aina antavat puistoille sen viimeisen silauksen.  Kiitos siitä kuuluu kaikille kaupunkien puutarhahenkilöille.
 

 Kierrätystaidetta kävin ihailemassa Mikkelin Kyyhkylässä.  Kaiken voi käyttää uudestaan jos on kykyä ja halua.
 
Paljon jäi näkemättä ja kokematta.  Muutaman päivän ajelureissulla ei kierretä kuin pieni pala Suomea.  Kaunis se on näin loppukesästäkin.
Kuiva oli tällä kertaa Imatran koski.  Kaunis se on näin kivisenäkin, säilytetty tuleville sukupolville.  Myöhästyttiin viikolla, että olisi nähty veden virtaavan koskessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Leivon ja paistan

Innostava leipominen sai taas vallan minussa.  Vaikka joku kommentoi leivontaani: Satsaat varmaan makuun enemmän kuin ulkonäköön.  ( ei täs...