Piipahdus asuntomessuilla

Autoilimme eilen Jyväskylän asuntomessuille ja hellettä piisasi.  Autossa toki oli viilennys, mutta ei messuilla.  Paljon jäi varmaan näkemättä, kun ei jaksanut kaikkea katsella.  Keskityin oikeastaan enemmän koristeluun ja pihoihin ja parvekkeisiin, mitkä oli saatu kuntoon. 
 
Talot olivat mielestäni, ei nyt rumia, mutta ei minun mieleni mukaisia.  Suuria, kaksikerroksisia halleja.  En oikein ymmärrä suuntausta, että taloihin rakennetaan 3-4 m korkeita halleja.  Siellä tuntee itsensä vielä pienemmäksi kuin on.  Kuumuudesta johtuen emme jaksaneet edes kiertää kaikkia kohteita.  Katselin, että muutkin tekivät saman tapaisia liikehdintöjä. 
 
Odotin enemmän puutarhamalleista, mitä esitteessä luvattiin siellä olevan.  Tilaa ei pihoillakaan ollut niin paljon mitä ennen.  Maa on kallista ja kun siihen pykätään suuri talo niin puutarhalle ei jää tilaa.  Kauniissa maisemassa järven rannalla messut olivat ja järjestely oli mallikelpoista. 
 
Kuvasin jonkun verran kukkaistutuksia ja koristelua muutenkin.  Taloista riittää esitteitä joista näkee minkä lajin taloja siellä on.  Olen kai liian vanhanaikainen ja pienissä tiloissa ikäni asunut, suuret tilat kauhistuttivat.
 


 

Kommentit