Mökin ja aitan sisustusta pienellä rahalla

Mökin sisustuksessa voi käyttää monenlaisia ideoita.  Ikkunat ovat vanhoissa mökeissä kapeita.  Aiemmin halkaisin verhot kahtia, leveät verhot peittivät ikkunan.  Paneliverhoista löytyi rarkaisu.  Ne riittävät leveydeltään mainiosti pieneen ikkunaan.  Lyhentää niitä täytyi, ne kun usein ovat yli kahden metrin mittaisia.  Ompelukonetta mökillämme ei ole.  Silitettävä saumanauha liimasi päärmeen yhteen ja verhot saatiin heti ikkunaan.
 
Omista valokuvista suurentamalla ja kehystämällä saa tauluja.  Kaikenlaisilla halvoilla pienillä ratkaisuilla voi mökkiä kohentaa ja kaunistaa.  Niiden paikkoja voi vaihtaa ja välillä kokonaan uudistaa, tarvitsematta käyttää suuria rahamääriä.  Sisustuslehdet tarjoavat usei kalliita, kauniita toki, ratkaisuja sisustukseen.
 
Monikäyttöiset huonekalut toimivat pienissä tiloissa.  Ikeasta ostettu taso toimii meillä pöytänä, rahina ja nousuapuna uunin peltien liikutteluun.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Mökin ei tarvitse olla kaupungista tuotujen tavaroiden kaatopaikka.  Joistakin tavaroista ei halua luopua ihan vielä.  Vanhojen huonekalujen ja vaatteiden ohella meillä on kirjoja.  Niille tehtiin oma huone, aittakirjasto.
  

Kommentit