tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kaupunkilaisten puutarhat

Pienenkin puutarhan saa laitettua ison näköiseksi.  Se vaatii suunnittelua ja paljon työtä.  Moni on siinä onnistunutkin.  Television puutarhaohjelmissa kaunistetaan kaupunkia talkoilla (Sissipuutarhuri) ja suunnittelijan avustuksella monessakin ohjelmassa.

Kaupunkien puutarhat ovat ilo silmille.  Niitä on ihmisiä hoitamassa.  Ne eivät jää oman onnensa nojaan niinkuin tavallisen tallaajan puutarha.  Niissä on väri-iloittelua ja uusia ajatuksia koristella puutarhaa.
 
Tallinnan matkalla löytyi puutarha muurin vierestä.  Siinä oli kauniisti käytetty lasia tai muovia kukkien taustalla.  Idean ei aina tarvitse olla monimutkainen.  Tarkoitus on saada kukkaset näyttämään vielä kauniimmilta.
 

  Kukka-asetelmat ovat välillä huikaisevia.  Sellaisia ei voi ajatella omaan puutarhaan.  En osaisi kyllä sellaisia rakentaa saati suunnitella.  Se on hienoa, että puutarhattomatkin saavat katsella ja nuuhkia kukkia.  Kävellä käytävillä ja ihailla.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita mielesi liikkeistä ja kommentoi kirjoituksiani.

Leivon ja paistan

Innostava leipominen sai taas vallan minussa.  Vaikka joku kommentoi leivontaani: Satsaat varmaan makuun enemmän kuin ulkonäköön.  ( ei täs...